Een oude schoen uit de kelder opnieuw dragen?

We hebben hem helemaal uit de kelder opgevist. Het leder is verfrommeld en uitgedroogd. Dit paar schoenen was niet meer draagbaar. Zeker, deze oude schoen is enkel om nostalgische redenen bewaard door zijn eigenaar.

oude schoenen
Na de Siegol opfrisbeurt.

We gebruikten drie producten:

  • Siegol®Schoenenreiniger: een emulsie van enzymen om het oude leder van alle vuil en schoensmeer te ontdoen.
  • Siegol®zachte crème: Deze crème is een emulsie van oliën en pigmenten. We mengden de keuren Cognac » en « rood » om tot de juiste tint te komen voor deze schoen. Deze Siegol®emulsie brengt de oliën tot diep in de capillaire structuur van de ledervezels. Het leder wordt opnieuw soepel zonder zijn elastische functie te verliezen. De kleuren komen weer tot leven, diep vanuit het leder.
  • Siegol®Palmwas: Als laatste stap is de schoen behandeld met een wasmengsel. De schoen krijgt met deze was een waterdichte beschermlaag en een prachtige glans. Het topstuk en hielstuk kregen een extra laagje. 

Heeft u misschien ook…een oude schoen?

Heeft u, op een stiekeme plek, ook zulk een paar schoenen staan? U koestert ze nog stiekem, denkt nog aan ze. U zou graag samen, weet je wel, zomaar een terrasje doen.

Met Siegol® kan dat.

Uw oude schoenen kunt u opfrissen. Meer nog, u kunt er een eigen toets aan geven. En dan, genieten om met dat beetje geschiedenis dat alleen van u is… terug op stap te gaan. Precies als toen. Of misschien wel beter en meer.

Contacteer ons, we helpen je graag verder:  info@siegolbelgium.be

Laisser un commentaire